Top Relax UCM - denné menu 30.05. - 05.06.2016

Denne si môžete vybrať z 2 druhov polievok a 8 druhov hlavného jedla uvarených vždy z čerstvých surovín a bez umelých dochucovadiel. Ku každému menu ponúkame nápoj zdarma. Cena obedového menu je 3,50 €. Na Vaše požiadanie Vám môžeme menu pravidelne zasielať mailom.

Pondelok
A Liptovská kapustnica
B Rascová s vajíčkom 1,3
1. Kuracie stehno so žemľovou plnkou 1,3,7
2. Bravčové karé s lúpanými paradajkami, čiernymi olivami a bazalkou
3. Špagety Carbonara so slaninkou 1,3,7
4. Jahodové guľky s opečenou strúhankou, maslom a cukrom 1,3,7
Utorok
A Šampiňónová krémová polievka 7
B Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,9
1. Kurací filet zapekaný s anglickou slaninkou a syrom 7
2. Tekvicový prívarok /300ml/, dusené bravčové mäso na paprike 1,7
3. Vyprážaný syr, tatárska omáčka 1,3,7
4. Čokoládové osie hniezda 1,3,7
Streda
A Kelová polievka s údeným mäsom 1
B Špenátová polievka s krutónom 1,3,7
1. Vyprážaný bravčový rezeň plnený špenátom a syrom 1,3,7
2. Chilli con Carne
3. Šalát Cezar s kuracím mäsom a bylinkovým dresingom 7
4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 1,3,7
Štvrtok
A Maďarské Halászlé 1,4,7
B Hovädzí vývar s cestovinou 1,3,9
1. Hovädzie varené, chrenová omáčka 1,7
2. Fraštácka kuracia špecialita Pikant 10
3. Zeleninový šalát s plesňovým syrom a sézamovou zálievkou 7,11
4. Vanilkové pletené rožky s marhuľovým džemom 1,3,7
Piatok
A Zemiaková kyslá polievka s kôprom 7
B Polievka s baby karotkou a haluškami 1,3
1. Vyprážaná aljašská treska s citrónom 1,3,4,7
2. Kuracie soté v zemiakovej placke so syrom 1,3,7
3. Zapekaná brokolica s bešamelom 1,3,7
4. Cesnakové osie hniezda 1,3,7

Prílohy

Pondelok
Utorok
1. Varené zemiaky
2. Dusená ryža
3. Chlieb
1. Pečené zemiaky
2. Dusená ryža
3. Hranolky
Streda
-->
1. Zemiakové pyré
2. Dusená ryža s hráškom
3. Dusená ryža s hráškom
Štvrtok
1. Domáca parená knedľa
2. Varené zemiaky
Piatok
1. Majonézový zemiakový šalát
2. Pečené zemiaky
3. Dusená ryža