Top Relax UCM - denné menu 26.09. - 02.10.2016

Denne si môžete vybrať z 2 druhov polievok a 8 druhov hlavného jedla uvarených vždy z čerstvých surovín a bez umelých dochucovadiel. Ku každému menu ponúkame nápoj zdarma. Cena obedového menu je 3,50 €. Na Vaše požiadanie Vám môžeme menu pravidelne zasielať mailom.

Pondelok
A Kapustová polievka s klobásou 1
B Rascová polievka s vajíčkom 1,3
1. Bratislavské bravčové stehno 1,7,9
2. Kuracie soté so smotanovo-syrovou omáčkou 7
3. Špagety Bolognese so strúhaným syrom 1,3,7
4. Slivkové gule s makom a cukrom 1,3,7
Utorok
A Oravská polievka s bryndzou a klobásou 7
B Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1,3,9
1. Pikantné hovädzie rezančeky s koreňovou zeleninou 1,9
2. Zemiakový prívarok /300ml/, domáca sekaná s vajíčkom 1,3,7
3. Vyprážané šampiňóny, jogurtový dresing 1,3,7
4. Višňová bublanina s cukrom 1,3,7
Streda
A Hrachová polievka s párkom 1
B Karfiolová polievka so zemiakmi
1. Vyprážaný bravčový rezeň v trojobale 1,3,7
2. Kuracie mäso na fazuľových luskoch so slaninkou
3. Špenátové rizoto so stúhaným syrom 7
4. Kakaový závin s cukrom 1,3,7
Štvrtok
A Fazuľovica 1,9
B Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami 1,3,9
1. Segedínsky guláš "Špeciál" 1,7
2. Kuracia rolka plnená so šunkou a syrom 7
3. Mix listových šalátov s plesňovým syrom a hruškou, dresing, krutón 1,3,7
4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 1,3,7
Piatok
A Kôprová polievka s vajíčkom a zemiakmi 1,3,7
B Maďarské Halászlé 1,4
1. Vyprážaná aljašská treska s citrónom 1,3,4,7
2. Bravčový filet s volským okom 3
3. Pečené čínske rezance s vajíčkom a zeleninou 1,3
4. Kysnuté kapustníky na slano 1,3,7

Prílohy

Pondelok
Utorok
1. Varené zemiaky
2. Dusená ryža
3. Chlieb
1. Pečené zemiaky
2. Dusená ryža
3. Hranolky
Streda

-->

1. Zemiakové pyré
2. Dusená ryža s hráškom
3. Dusená ryža s hráškom
Štvrtok
1. Domáca parená knedľa
2. Varené zemiaky
Piatok
1. Majonézový zemiakový šalát
2. Pečené zemiaky
3. Dusená ryža